Luxury Japandi

Ik mocht aan de slag voor dit leuke gezin om een ontwerp te maken voor hun prachtige woning uit 1930. De bewoners hadden onlangs de begane grond erbij gekocht en hebben hiermee 3 woonlagen tot hun beschikking. Op de begane grond bevindt zich een keuken en een zitgedeelte. De 1e verdieping had door deze toevoeging geen functie meer en werd eigenlijk niet meer gebruikt....

Bekijken

Woonboerderij 1900

Toen ik in 2018 startte met Nine Dots was dit een van de eerste grote opdrachten. De prachtige woonboerderij zou verbouwd worden tot een fijn gezinshuis. En wat een geweldige klus. De woonboerderij werd helemaal gerenoveerd door Floor en Jasper en ik mocht hun daarbij begeleiden. Een mega klus waarbij ik sinds 2018 bij betrokken mocht zijn....

Bekijken

Keuken

Voor dit lieve gezin maakte ik een totaalontwerp voor hun nieuwe keuken. 

Hun wens? Een ontwerp voor een grote fijne leefkeuken, veel licht, plek om heerlijk te eten en verbinding met de tuin.

De keuken is geplaatst in een nieuwe aanbouw. Het was een pittige verbouwing met wat tegenslagen (denk aan het 3x opnieuw moeten plaatsen van de stalen pui....) maar wat een prachtig resultaat! 

Bekijken

Het Veldhuis 

De prachtige woonboerderij van dit jonge gezin was een van de eerste grote opdrachten waar ik voor gevraagd werd, toen ik startte met Nine Dots. En wat een geweldige klus. De woonboerderij werd helemaal gerenoveerd door Floor en Jasper en ik mocht hun daarbij begeleiden. Een mega klus die nu bijna afgerond is. En wat een droomhuis! 

Vorig jaar vertelden ze mij over hun enthousiaste plannen over het vakantiehuis het Veldhuis!
En wat een cadeautje dat ik hen daar ook weer bij mocht helpen.....

Bekijken

Dierenkliniek met kleur 

Vorig jaar werd ik benaderd door Ellen van Dierenkliniek Lent om hun dierenkliniek te stylen. Ze waren al in gesprek met een interieurbouwer maar wilde nog advies over de kleuren en de afstyling.

Tijdens onze eerste afspraak kwamen we er eigenlijk achter dat de tekening die er al een tijdje lag niet meer pasten bij de wensen van Ellen en haar team. Om die reden besloot Ellen toch te kiezen voor een totaal advies, waarin ik naast kleuren, materialen, verlichting en styling, ook het maatwerk meubel voor hen ontwierp. 

Bekijken

Familiehuis in het groen 

Voor dit lieve gezin heb ik een compleet interieuradvies gemaakt voor de beneden verdieping van hun nieuwbouwwoning. Hun wens was een warm familiehuis en ze hadden een duidelijke voorkeur voor de Scandinavische Botanische woonstijl. De lange muur tussen de woonkamer en de keuken vonden zij lastig. Door een stalen pui te plaatsen tussen de woonkamer en de keuken wordt deze wand onderbroken en konden we ook kiezen voor twee typen vloeren. Het maatwerkmeubel heeft diverse functies, een werkplek, een speelplek, opbergen en tv meubel. De prachtige kleur groen op de muur loopt door om zo verbondenheid te creëren tussen de woonkeuken en de woonkamer. 

Bekijken

Jaren 60
meets Japandi

Dit gezellige gezin benaderde mij om een totaal ontwerp te maken voor hun jaren 60 woning die compleet verbouwd gaat worden. Naast een grote verbouwing wordt er ook uitgebouwd, in het nieuwe gedeelte wordt de tuinkamer, de ouderslaapkamer met badkamer en kledingruimte gerealiseerd. Het ontwerp wat ik voor hen maak omvat de hele benedenverdieping van deze prachtige woning. De wens van de bewoners, eenheid, rust, natuurlijke materialen en vormen. 

Bekijken

Colours & colours

Dit lieve gezin benaderde mij om een ontwerp voor hun bijzondere woning te maken, een voormalig postkantoor. Hun wens, veel kleur, printjes en hoekjes in hun open ruimte. Wat een heerlijke opdracht! We zijn begonnen met het bepalen van de indeling waarbij het belangrijk was dat ze met veel mensen lekker konden zitten in hun keuken. Die natuurlijk een kleurtje kreeg! Ook creëerden we twee speelplekjes voor hun lieve dochtertje, die zo overal bij kon zitten en spelen. Hierna volgde het lichtplan, de uitwerking van het meubel en kleurenplan met een aantal maatwerk oplossingen. Op dit moment wordt het advies uitgevoerd, en ik kan niet wachten op het eindresultaat! 

Bekijken

Scandinavian living

Toen dit fijne gezin mij benaderde voor een compleet advies voor hun te verbouwen woning, aarzelde ik geen moment. Wat een mooie plannen! Grote ramen, veel licht en een grote boom in hun patio. Wat een droomhuis! Ze vertelden mij dat ze het lastig vonden om keuzes te maken met betrekking tot diverse materialen. Het werd al snel duidelijk dat ze een voorkeur hadden voor de Scandinavische woonstijl met vergrijsde pastel tinten. We hebben dit advies per ruimte uitgewerkt en zijn begonnen met het ontwerp en indeling van de keuken, de woonkamer en de gameroom. Het gekozen kleurenpalet hebben we op de benedenverdieping doorgetrokken zodat er eenheid ontstaat tussen alle ruimtes. 

Bekijken

- Bjorn en Anne -

Renate is spontaan, vrolijk, energiek en creatief. Na een kennismakingsgesprek is ze bij ons langsgekomen om alles te bespreken en om de ruimte te bekijken. Na enkele dagen kregen we ons persoonlijke stylingsadvies. We waren aangenaam verrast! Hier waren we zelf nooit op gekomen. We kunnen dan ook niet wachten om met haar advies & shoppinglist aan de slag te gaan. Ben jij toe aan een nieuwe interieur/kleurenpallet/indeling van je woning! Dan is Nine Dots een dikke aanrader! Heel persoonlijk, goede communicatie en ze voelt perfect aan waar jullie naar op zoek zijn.

- Lenneke -

“Renate heeft ons erg goed geholpen met de styling van ons nieuwe huis. Ze heeft goed geluisterd naar onze smaak en daar een prachtig geheel van gemaakt! Zo blij dat onze woonkamer nu helemaal een geheel is. Het plaatje klopt nu! Het contact verliep super en Renate reageert snel. Ik raad haar hulp zeker aan!”

- Judith -

“Renate heeft ons goed geadviseerd bij het vernieuwen van onze slaapkamer. Ze wist met onze wensen gelijk welke stijl bij ons zou passen.
We zijn super tevreden over het eindresultaat. Mooie kleuren en een heel praktisch wandmeubel (aan beide zijde open zodat er spullen in opgeborgen kunnen worden).”

- Anita -

“Renate heeft ons heel goed geholpen met de indeling en inrichting van ons nieuwbouwhuis. Ze heeft onze wensen goed verwerkt in het ontwerp. De 3d ontwerpen zijn echt een aanvulling en geven je een goed beeld hoe het ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien. Zeker bij een nieuwbouwhuis een hele fijne aanvulling!”

- Marloes -

“Renate is een erg prettig persoon en luisterde met aandacht naar onze wensen. Ze heeft een prachtig plan gemaakt voor onze woonkamer/keuken, waarbij ze steeds bleef afstemmen met onze wensen en ideeën. De communicatie verliep erg vlot en gemakkelijk. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat: een kleurrijke, sfeervolle woonkamer/keuken!”

- Elin -

''We hebben een prachtig en uitvoerbaar interieurplan van Nine Dots gekregen. Onze eigen wensen/ideeën en stijlen zijn hier heel mooi in verwerkt en Nine Dots heeft voor moeilijke ruimtes in ons huis een prachtige invulling met maatwerk bedacht! Heel stijlvol en van deze tijd en optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in ons huis!''

- Dierenkliniek Lent -

"Voor mijn het ontwerp van de wachtkamer en spreekkamer heeft Renate ons super goed geholpen. We waren al lang bezig, maar kunnen maar niet beslissen over de kleuren en precieze details. Renate heeft prachtige kleuren voorgesteld, aan de hand van ons moodboard. We hadden die zelf misschien niet zo gedurfd; maar wat is het mooi geworden. De ontwerp tekening gaf ook een heel goed beeld hoe het zou worden, en het was fijn dat Renate alles kon afstemmen met onze meubelmaker".

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above