En dat is natuurlijk zonde. Zonde van de ruimte en zonde van dit prachtige jaren 30 huis.

Hun wens, een fijne, goede indeling met extra bergruimte bij de bijkeuken. Een plek om heerlijk tv te kijken en vooral een plek die ze gaan gebruiken. En ze wilden geen rigoreuze verbouwing op dit moment. De gewenste stijl, rust, kleur, balans, natuurlijke elementen en luxe. En ook graag een tikkie out of the box. 

Daar word ik dus heel blij van. Door een wand te plaatsen met schuifdeur kunnen we de bijkeuken vergroten en kunnen hier extra kasten geplaatst worden.  Deze wand is perfect geschikt voor de tv.  

De ruimte heb ik gescheiden door het plaatsen van een roomdivider van hout. Dit zorgt voor een scheiding zonder de ruimtes echt op te delen. Het blijft luchtig en licht. Hierdoor ontstaat een fijn zitgedeelte en een gedeelte voor een zitje, een tafel om wat aan te knutselen bij de haard en een leesgedeelte. 

Verder heb ik mooie sierlijsten op de wanden getekend, deze passen natuurlijk heel mooi bij dit huis. 
Het behang geeft gelijk sfeer en kleur en straalt luxe uit, samen met de messing lampen. 

Alle wanden krijgen de kleur Mushroom, behalve het gedeelte bij de haard. Hier kies ik voor een warme nude kleur. Deze kleur zijn we ook terug op de zijwanden en zelfs het plafond. Zo ontstaat een nisje. Dit maakt de lange kamer optisch gezien breder. Het bankje loopt door in de speelkamer, en zorgt ook voor opbergruimte. 

Binnenkort wordt dit ontwerp uitgevoerd en zal ik foto's plaatsen. 


Woonhuis jaren 30...

Bekijk de opties

Hoe kan ik jóú helpen?

Interieurontwerp door Nine Dots

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above