Dit ben ik!

Ik ben Renate van Bruchem, interieurontwerper en het gezicht achter Nine Dots. Samen met mijn man en onze twee prachtige dochters van 9 en 12 en onze stoere zoon van 6, 3 katten en labrador Charlie, wonen wij in Oss, in het prachtige Brabant. Een drukke bedoeling, maar wel heel gezellig! 

Naast mijn gezin is mijn grootste passie interieur, het inrichten van de mooiste huizen en mensen helpen bij het realiseren van hun droominterieur. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met alles wat te maken heeft met interieur, huizen en wonen. Een grote passie, waar ik ontzettend blij van word. Als klein meisje verschoof ik alles in mijn slaapkamer en bemoeide ik me met de kleur van de keuken. Heerlijk vond ik het als ik met mijn moeder mee naar woonwinkels mocht. Dat is nooit veranderd.

Na het afronden van mijn opleiding Interieurontwerp en styling, heb ik in 2018 eindelijk de stap gezet en ben ik begonnen met Nine Dots Interieurontwerp. Een super uitdaging waar ik ontzettend trots op ben. Ik mag iedere dag bezig zijn met hetgeen waar ik blij van word; het ontwerpen van de mooiste interieurs voor de leukste klanten, wat een feestje! 

Ik geef mijn geld eerder uit aan mijn interieur dan aan kleding en schoenen.

Ik ben gek op kleur (ik wilde vroeger altijd in een rood huis wonen).

Ik hou van stofzuigen (heb twee Dysons) 

Ik hou van Italië, ik wil er ieder jaar naar toe

Weetjes over mij

Ik ben gek op skiën (dat wil ik ook ieder jaar).

Mijn levensmotto: Volg je hart en laat je dromen uitkomen!

Van een huis naar een thuis

Thuis

(Het; o;)
1. Plaats waar iemand zich comfortabel voelt. 2. De meest belangrijke plaats in het leven 3. Een gevoel, het is persoonlijk maar je kunt het ook delen met anderen. 

Voor mij is dit de plek waar ik het allerliefste ben. De plek waar ik na een heerlijke vakantie zo graag terug kom. De plek waar onze kinderen opgroeien, waar we eten, spelletjes spelen en borrelen met vrienden en familie. De plek waar altijd ruimte is voor een extra bord en we de meest bijzondere momenten hebben gedeeld. 

Laten we samen jouw thuis creëren! 

Bekijk Interieuradvies

Contact

We hebben 1 huis compleet verbouwd, een aanbouw gezet van 100 m2 en sinds 1 juni 2021 wonen we in dit prachtige huis, dat we inmiddels dus al bijna twee jaar aan het verbouwen zijn. Ik weet dus als geen ander waar je allemaal voor komt te staan tijdens een verbouwing en hoeveel keuzes er gemaakt moeten worden. En ja, ook ik vind een verbouwing soms heel zwaar… maar door mijn ervaring kan ik jou heel goed begeleiden om te zorgen dat alles goed verloopt en je je geen zorgen hoeft te maken over alle keuzes en stappen die genomen moeten worden. 

Wat is jouw stijl, is een vraag die mij geregeld gesteld wordt. Ik heb een voorliefde voor Scandinavisch design mét een flinke dot kleur. Een mooie rustige basis waarin je kunt uitpakken met heerlijk gekleurde accessoires en printjes, dat is toch wel echt de Nine Dots stijl.  Ook planten mogen wat mij betreft niet ontbreken. Ik hou van servies, kussens en ben gek op Nederlandse merken zoals Tonone....en zo kan ik nog wel even doorgaan...

Maar genoeg over mijn woonstijl, ik ben juist benieuwd wie jij bent en wat jouw woonstijl is! Als interieurstylist vind ik het heel belangrijk dat je jezelf in je eigen interieur herkent, je wilt niet wonen in het idee van iemand anders. En dat is precies wat ik samen met jou wil gaan doen, op zoek gaan naar jouw persoonlijke woonstijl en samen jouw droominterieur ontwerpen zodat jouw huis de fijnste plek is om te zijn! 

Heb je advies nodig op het gebied van wonen of interieur, of heb je een vraag, neem contact met mij op.

De afgelopen jaren hebben we zelf ook niet stilgezeten...

Bekijk de opties

Hoe kan ik jóú helpen?

Interieurontwerp door Nine Dots

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above