Neem contact op

Ben jij op zoek naar een interieur dat niet alleen indruk maakt, maar ook de essentie van je bedrijf weerspiegelt? Laat je ruimte tot leven komen met ons unieke, op maat interieurconcept voor zakelijke ruimtes, van kantoren tot restaurants, van wachtkamers tot B&B's!

We geloven in de kracht van goed ontworpen ruimtes voor jouw werknemers en je klanten. Met een mix van planten, perfect licht en aandacht voor akoestiek, creëren we een omgeving waarin productiviteit en welzijn hand in hand gaan. Onze aanpak draait om meer dan alleen esthetiek. 

We begrijpen het belang van een gezonde werkomgeving en de invloed ervan op het welzijn van je werknemers. Een plek waar mensen willen zijn, werken en genieten. Daarom integreren we de mooiste planten, zorgvuldig gekozen verlichting en akoestische oplossingen in al onze projecten. Vanzelfsprekend richten wij ons op de optimale indeling met het huiskamergevoel! 

Kleurenpsychologie speelt een grote rol in ons werk. We vinden de perfecte tinten die passen bij de visie van je bedrijf en de gewenste sfeer creëren.

En laten we niet vergeten: ons ontwerp is levendig, eigentijds en barst van kleur! Geef je bedrijf de sprankeling die het verdient met onze creatieve aanpak.

Benieuwd hoe we jouw ruimte kunnen transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een inspirerend gesprek! 

Voor wie?

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above