- Bjorn en Anne -

Renate is spontaan, vrolijk, energiek en creatief. Na een kennismakingsgesprek is ze bij ons langsgekomen om alles te bespreken en om de ruimte te bekijken. Na enkele dagen kregen we ons persoonlijke stylingsadvies. We waren aangenaam verrast! Hier waren we zelf nooit op gekomen. We kunnen dan ook niet wachten om met haar advies & shoppinglist aan de slag te gaan. Ben jij toe aan een nieuwe interieur/kleurenpallet/indeling van je woning! Dan is Nine Dots een dikke aanrader! Heel persoonlijk, goede communicatie en ze voelt perfect aan waar jullie naar op zoek zijn.

- Lenneke -

“Renate heeft ons erg goed geholpen met de styling van ons nieuwe huis. Ze heeft goed geluisterd naar onze smaak en daar een prachtig geheel van gemaakt! Zo blij dat onze woonkamer nu helemaal een geheel is. Het plaatje klopt nu! Het contact verliep super en Renate reageert snel. Ik raad haar hulp zeker aan!”

- Judith -

“Renate heeft ons goed geadviseerd bij het vernieuwen van onze slaapkamer. Ze wist met onze wensen gelijk welke stijl bij ons zou passen.
We zijn super tevreden over het eindresultaat. Mooie kleuren en een heel praktisch wandmeubel (aan beide zijde open zodat er spullen in opgeborgen kunnen worden).”

- Anita -

“Renate heeft ons heel goed geholpen met de indeling en inrichting van ons nieuwbouwhuis. Ze heeft onze wensen goed verwerkt in het ontwerp. De 3d ontwerpen zijn echt een aanvulling en geven je een goed beeld hoe het ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien. Zeker bij een nieuwbouwhuis een hele fijne aanvulling!”

- Marloes -

“Renate is een erg prettig persoon en luisterde met aandacht naar onze wensen. Ze heeft een prachtig plan gemaakt voor onze woonkamer/keuken, waarbij ze steeds bleef afstemmen met onze wensen en ideeën. De communicatie verliep erg vlot en gemakkelijk. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat: een kleurrijke, sfeervolle woonkamer/keuken!”

- Elin -

''We hebben een prachtig en uitvoerbaar interieurplan van Nine Dots gekregen. Onze eigen wensen/ideeën en stijlen zijn hier heel mooi in verwerkt en Nine Dots heeft voor moeilijke ruimtes in ons huis een prachtige invulling met maatwerk bedacht! Heel stijlvol en van deze tijd en optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in ons huis!''

- Dierenkliniek Lent -

"Voor mijn het ontwerp van de wachtkamer en spreekkamer heeft Renate ons super goed geholpen. We waren al lang bezig, maar kunnen maar niet beslissen over de kleuren en precieze details. Renate heeft prachtige kleuren voorgesteld, aan de hand van ons moodboard. We hadden die zelf misschien niet zo gedurfd; maar wat is het mooi geworden. De ontwerp tekening gaf ook een heel goed beeld hoe het zou worden, en het was fijn dat Renate alles kon afstemmen met onze meubelmaker".

Jasper en Floor

“Renate is van begin af aan betrokken geweest bij de renovatie van onze woonboerderij. Met een advies op maat heeft ze meegedacht over alle keuzes die wij moesten maken, van lichtpunten tot indeling en van kleuren tot meubels. Ze was altijd beschikbaar voor vragen, wist precies te kiezen wat we mooi vonden en is bovendien heel betrokken en fijn in het contact. Het eindresultaat is een warm geheel geworden!

Vanwege deze positieve ervaring hebben we Renate opnieuw gevraagd toen we een vakantiehuisje wilden gaan opknappen en inrichten. Ze dacht goed mee over de praktische toepasbaarheid van de ruimtes, het budget dat we hadden en de presentatie voor de website. En wederom een eindresultaat waar we erg blij mee zijn!”

Mirja

“Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek raakten we meteen enthousiast en we waren er dan ook snel uit dat we met Renate in zee zouden gaan. Renate is erg goed te bereiken en reageert snel. Verder konden we na elke stap die gemaakt werd het resultaat beoordelen en terugkoppelen wat we hiervan vonden en ze ging pas door naar de volgende stap zodra we 100% tevreden waren. Dit resulteerde uiteindelijk in een prachtig eindresultaat.”

Judith

“Renate heeft ons goed geadviseerd bij het vernieuwen van onze slaapkamer. Ze wist met onze wensen gelijk welke stijl bij ons zou passen. Zijn super tevreden over het eindresultaat. Mooie kleuren en een heel praktisch wandmeubel (aan beide zijde open zodat er spullen in opgeborgen kunnen worden)”

Lenneke

“Renate heeft ons erg goed geholpen met de styling van ons nieuwe huis. Ze heeft goed geluisterd naar onze smaak en daar een prachtig geheel van gemaakt! Zo blij dat onze woonkamer nu helemaal een geheel is. Het plaatje klopt nu!
Het contact verliep super en Renate reageert snel.
Ik raad haar hulp zeker aan!”

Karlijn

“Renate heeft ons een goed en duidelijk advies gegeven wat helemaal past bij onze stijl en smaak. Wij waren zoekende hoe we in ons nieuwe huis, kleuren het beste konden gebruiken, zodat het geen kermis zou worden. Renate heeft dit top voor ons opgelost aan de hand van onze moodboards en gesprekken die er gevoerd zijn. Ze reageerde altijd snel op onze vragen en gaf duidelijk onderbouwde adviezen”

Maartje

“Na een prettige eerste kennismaking is Renate aan de slag gegaan met de woonkamer van ons nieuwe huis. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit prachtig in beeld gebracht. De dingen waar we in het voorstel minder enthousiast over waren konden we goed met haar bespreken en ze bood direct een alternatief aan. Renate is altijd goed bereikbaar voor tussentijds overleg en vragen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en hebben de woonkamer gekregen waarop we hoopten!”

Niels en Kelly

“We zijn via via bij Renate uitgekomen voor interieuradvies. Nadat we de eerste twee verdiepingen van ons jaren 80 huis bijna compleet verbouwd hadden moesten we écht aan de slag met styling...

Na een kort gesprek hebben we gekozen voor het het “Finishing touch” pakket. Gegevens gedeeld, heel fijn gesprek gehad en aan de hand daarvan het advies gekregen. Met het moodboard en alle adviezen zijn we in ons eigen tempo met de shoppinglist aan de slag gegaan. Zo zijn wij in een jaartje van een huis naar een thuis gegaan.

Voor de verbouwing waar nu voor staan duurde het dan ook niet lang voordat we weer bij Renate aanklopte. Ze is op basis van “Taking care of everything” pakket aan de slag gegaan met de bestaande badkamer en de compleet gestripte zolder. Ze heeft onze wensen en verwachtingen heel mooi weergegeven in 3D indelingen en sfeerimpressies.

En gewoon even aangeven als je wat details anders wilt of bedoelde, ze heeft er altijd een leuke oplossing of alternatief voor.

Wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

Anita

“Renate heeft ons heel goed geholpen met de indeling en inrichting van ons nieuwbouwhuis. Ze heeft onze wensen goed verwerkt in het ontwerp. De 3d ontwerpen zijn echt een aanvulling en geven je een goed beeld hoe het ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien. Zeker bij een nieuwbouwhuis een hele fijne aanvulling!”

Ewout

“Renate heeft ons geadviseerd over ons jaren 30 woning wat betreft indeling, kleurstelling en lichtplan. We wilden graag rust, eenheid en een Scandinavische industriële stijl. Zij is daar heel goed in geslaagd. Zij werkt met prachtige materialen en originele invalshoeken. Ook de shoppinglist is fantastisch opgebouwd met ruimte voor low budget opties zodat het haalbaar blijft. Ze denkt actief mee en is betrouwbaar en prettig in de samenwerking. Wij zijn nog volop aan de slag met het realiseren van het ontwerp en genieten van elke stap die ons huis nog mooier maakt. Wij raden haar van harte aan!”

Suzanne

“Vanmorgen telefonisch contact gehad met Renate over haar interieurbedrijf ´Nine Dots´, Een erg fijn gesprek gehad en Renate had veel tips en tricks op het gebied van interieurstyling, trends, advies waar je jezelf het beste kunt ontplooien m.b.t. het interieurgebied. Erg toegankelijk bedrijf waar niets te veel is en je ´kan en mag´ vragen wat je wil! Al met al een aanrader!”

Jolijn

“Renate heeft voor ons een heel mooi en passend ontwerp gemaakt. Ze denkt mee, luistert naar je wensen en komt met originele ideeën. Ook is ze gemakkelijk bereikbaar en reageert ze snel op vragen. De 3D ontwerpen zijn echt een aanvulling, hierdoor krijg je echt een goede indruk van hoe het gaat worden!”

Marloes

“Renate is een erg prettig persoon en luisterde met aandacht naar onze wensen. Ze heeft een prachtig plan gemaakt voor onze woonkamer/keuken, waarbij ze steeds bleef afstemmen met onze wensen en ideeën. De communicatie verliep erg vlot en gemakkelijk.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat: een kleurrijke, sfeervolle woonkamer/keuken!”

Bart

“Renate heeft ons altijd zeer snel en kundig bijgestaan in de keuzes die we moesten maken voor de verbouwing en aanpassingen in onze woonkamer. Haar adviezen waren volledig afgestemd op onze wensen. Ze reageerde altijd snel en gaf duidelijk antwoord op onze vragen. Ook haar “boodschappenlijst” heeft ons heel erg uit de brand geholpen, opdat we niet zelf nog alles moesten gaan uitzoeken in de verschillende winkels.

We zijn heel blij geweest met haar bijstand en vooral met het resultaat van onze herinrichting.”

Elin

''We hebben een prachtig en uitvoerbaar interieurplan van Nine Dots gekregen. Onze eigen wensen/ideeën en stijlen zijn hier heel mooi in verwerkt en Nine Dots heeft voor moeilijke ruimtes in ons huis een prachtige invulling met maatwerk bedacht! Heel stijlvol en van deze tijd en optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in ons huis!''

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above