Herken jij je in het feit dat je prachtig huis hebt, maar het niet echt af voelt? Het voelt niet als je huis en weet niet meer zo goed hoe je dit kan veranderen. Of heb jij een nieuwbouw woning gekocht en moet je nu je lichtplan aanleveren, zonder dat je enig idee hebt wat de mooiste en best bij jou passende indeling is?  Of ben je gewoon op zoek naar een nieuw interieur en wil je het nu goed aanpakken in plaats van alleen die lange muur groen te sausen? 

Je bent op zoek naar een fijn en kloppend totaalplaatje en je wil je echt thuis voelen in je huis, maar je weet niet goed hoe je het aan kunt pakken. Je hebt geen zin om uren te shoppen en alsnog de verkeerde keus te maken. 

Als interieurstylist wil ik jou helpen van jouw huis, jouw droomhuis, jouw thuis te maken. De plek waar je het allerliefste bent. 

Ik wil met jou op zoek gaan naar jouw persoonlijke woonstijl. Ik luister naar je wensen, voeg hier mijn creatieve en praktische oplossingen aan toe, help je bij het maken van keuzes en ik zorg zo samen met jou voor de plek waar jij je thuis voelt.

Ik bied verschillende interieuradvies pakketten aan, van een compleet ontwerp van a tot z tot een Finishing Touch pakket. Klik op het pakket om te bekijken of dit bij jou past. Buiten mijn pakketten is alles mogelijk, van een kleuradvies tot een afstyling. Laat mij je helpen en maak een afspraak, ik ben benieuwd naar jou en je verhaal!

Herken jij je in het feit dat je prachtig huis hebt, maar het niet echt af voelt?

Weet je eigenlijk heel goed wat je mooi vindt, maar wil het thuis niet helemaal lukken?

Wil je samen sparren over je woonwensen en daarna zelf aan de slag gaan? 
 
Kijk dan bij mijn pakket Finishing Touch:

Finishing touch

Meer lezen

1.

Ben jij op zoek naar de optimale indeling en wil je een duidelijk advies over kleur, meubels en styling waarmee je lekker zelf aan de slag kunt gaan? 
 
Kijk dan bij mijn pakket Let’s do this together:

Let's do this together

Meer lezen

2.

Ben jij op zoek naar een compleet bij jouw passend interieurontwerp met begeleiding van het begin tot het einde? 

Zoek jij iemand die jou adviseert, je uit je comfortzone haalt, knopen doorhakt en je helpt bij het maken van keuzes?
 
Kijk dan bij mijn pakket Taking Care of Everything:

Taking care of everything

Meer lezen

3.

Wil je dat jouw huisstijl wordt doorgevoerd in je bedrijfsinrichting? Zoek je naar een prettige sfeer die past bij jouw bedrijf?
 
Kijk dan bij mijn pakket Business:

Business

Meer lezen

4.

2022 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above