Heb jij een nieuwbouw woning gekocht en moet je nu je lichtplan aanleveren, zonder dat je enig idee hebt wat de mooiste en best bij jou passende indeling is? Hoe deel je je m2 nu optimaal in, en wat doe je met de opstelling van de keuken?

Herken jij jezelf dat je zo overwhelmed raakt van alle keuzes die volgen bij een eventuele verbouwing, dat je besluit er maar niet aan te beginnen.

Of ben je gewoon op zoek naar een nieuw interieur en wil je het nu goed aanpakken in plaats van alleen die lange muur groen te sausen? Je bent klaar voor een echte make over!

Je bent op zoek naar een fijn en kloppend totaalplaatje en je wil je echt thuis voelen in je huis, maar je weet niet goed hoe je het aan kunt pakken. 

Als interieurstylist wil ik jou helpen van jouw huis, jouw droomhuis, jouw thuis te maken. De plek waar je het allerliefste bent. 

Ik wil met jou op zoek gaan naar jouw persoonlijke woonstijl. Ik luister naar je wensen, voeg hier mijn creatieve en praktische oplossingen aan toe, help je bij het maken van keuzes en ik zorg zo samen met jou voor de plek waar jij je thuis voelt.

Laat mij je helpen en maak een afspraak, ik ben benieuwd naar jou en je verhaal!

Herken jij je in het feit dat je je zo overwhelmed voelt van alle keuzes die er zijn...

Creatieve oplossingen

Praktisch & inventief

Enthousiast

Daadkrachtig

Nine Dots:

Voorliefde Scandinavisch design met een flinke dot kleur 

Weet je eigenlijk heel goed wat je mooi vindt, maar wil het thuis niet helemaal lukken?

Wil je samen sparren over je woonwensen en daarna zelf aan de slag gaan? 
 
Kijk dan bij mijn pakket Inspire me:

Inspire Me

Meer lezen

1.

Ik ga op zoek naar passende indelingen voor jouw ruimte. Praktisch, doordacht en creatief, dat is het doel! Ben jij op zoek naar de optimale indeling om daarna zelf aan de slag te gaan met het uitzoeken van meubels en accessoires?
 
Kijk dan bij mijn pakket Let’s do this together:

Let's do this together

Meer lezen

2.

Heb jij een nieuwbouw woning gekocht of ga je je huidige woning verbouwen? Ben jij op zoek naar een compleet bij jouw passend interieurontwerp met begeleiding van het begin tot het einde? 

Zoek jij iemand die jou adviseert, je uit je comfortzone haalt, knopen doorhakt en je helpt bij het maken van keuzes?
 
Kijk dan bij mijn pakket Taking Care of Everything:

Taking care of everything

Meer lezen

3.

Wil je dat jouw huisstijl wordt doorgevoerd in je bedrijfsinrichting? Zoek je naar een prettige sfeer die past bij jouw bedrijf?
 
Kijk dan bij mijn pakket Business:

Business

Meer lezen

4.

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above