Lees meer

Lees meer

Wat was ik blij (en stiekem eigenlijk een beetje vereerd) toen Roomblush mij selecteerde om hun collectie uit te proberen in mijn huis! Ik ben een echte fan van het Roomblush behang en pas het ook vaak toe in mijn interieuradviezen. Roomblush behang is anders dan anders, vrolijk en met...

Roomblush behang: groot fan!

Lees meer

Wil je een By SIDDE bank kopen, maar heb je geen idee hoe deze het best uitkomt in je woonkamer en wil je het liefst ook een complete re-styling? We got you! Met ons nieuwe concept: By SIDDE x interieurstylisten, brengen we jou op een gemakkelijke manier in contact met verschillende...

Je mag jezelf trotse eigenaar noemen van dat mooie vakantiehuis op Texel, die leuke B&B in Toscane of misschien die fantastische stacaravan aan de Franse kust.

Geweldig, het is een droom voor velen van ons.......

Nine Dots x By SIDDE 

Styling tips voor je vakantiehuis

Hoe overleef je je verbouwing deel 2

Wat leuk dat je er bent! In dit blog deel ik mijn ervaringen als interieurontwerper en neem ik je mee in de uitvoering van onze twee droomprojecten.
De totale verbouwing van een jaren 20 huis en de aankoop van ons huis in Toscane. Lees je mee?

Lees meer

Met 3 kids een hond en 4 katten….

Ben je nu al aan het inpakken? Dat jullie dat aandurven, ik zou binnen een week gaan scheiden. Zou je niet beter een huis kunnen huren?

Hoe overleef je je verbouwing deel 1

Hoe leuk is het dat Roomblush mij als eerste interieurontwerpster interviewde en dit blog schreef over mijn ervaringen met hun fijne behang.

Het is geen geheim dat ik groot van ben van hun prachtige behang......

Een kijkje achter de schermen....

Lees meer

Hoe overleef je je verbouwing deel 3

Wat leuk dat je er bent!

Een week update van onze aanstaande verbouwing, ons huis in Toscane en mijn werk als interieurontwerper. Lees alles over opruimen en weet jij wel wat jij wil? Heb jij een woonwensen lijst?

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Hoe overleef je je verbouwing deel 4

En waarom ik doe wat ik doe...

Een week update van onze aanstaande verbouwing, ons huis in Toscane en mijn werk als interieurontwerper. Lees alles over keukens en keukenbladen en waarom ik doe wat ik doe....

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above