Toen Floor en Jasper mij in 2018 vertelden over hun plannen voor dit prachtige huis, kon ik niet wachten om te beginnen met het ontwerp.

De oude boerderij had heel veel potentie, maar dit was niet zo maar een verbouwing. De huidige woonruimte werd gebruikt als stal en dat kon je aan alles zien!  Aan ons de klus om er een fijne woning van te maken. Met behoud van originele elementen en energieneutraal. De wens voor het interieur was een Scandinavische industriële stijl met warme kleuren. 

Doordat de woonruimte enorm werd, hebben we heel goed gekeken welke functies waar zouden komen. Floor en Jasper vonden het belangrijk om vanuit iedere hoek contact met elkaar te houden. Daarnaast was een goed lichtplan super belangrijk om de gebinten en de vide mooi uit te lichten. 

De grote eettafel is het hart van de ruimte en iedere hoek kreeg een andere functie. Er zijn oude elementen zichtbaar en zodra je binnenkomt ben je onder de indruk van dit prachtige huis en je voelt je direct thuis.

Het heeft bloed zweet en tranen gekost en ik ben onder de indruk van het doorzettingsvermogen van dit lieve gezin, maar oh wat een plaatje dit huis! Een plek om nooit meer weg te gaan!
Woonboerderij 1900

Bekijk de opties

Hoe kan ik jóú helpen?

Interieurontwerp door Nine Dots

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above