Tijdens de eerste afspraak met Dierenkliniek Lent, kwamen we er achter dat de tekening die er al een tijdje lag, niet meer pasten bij de wensen van Ellen en haar team. Om die reden besloot Ellen toch te kiezen voor een totaal advies, waarin ik naast kleuren, materialen, verlichting en styling, ook het maatwerk meubel zou ontwerpen. 

Ik ben begonnen met het maken van een stijlbord waarin de stijl Kleurrijk Scandinavisch duidelijk naar voren kwam. Daarna ben ik het meubel op maat in 3D gaan tekenen en heb ik advies gegeven over de materialen (belangrijk dat het goed schoon te houden is) en de kleurencombinatie.

We kozen voor een meubel op maat met verschillende functies. Receptie, opbergen, zitten en heel belangrijk, de mogelijkheid om de poezenmanden hoger neer te zetten. 

Wat is het mooi geworden, fris, licht en kleurig en alles is 1 geheel. De akoestiek is enorm verbeterd door dat we gebruik hebben gemaakt van de houten panelen. Wat een leuke opdracht, want naast dat interieur mijn passie is, zijn dieren dat ook!

Totaalontwerp met maatwerk

Bekijk de opties

Hoe kan ik jóú helpen?

Interieurontwerp door Nine Dots

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above