Stap 1: Let’s meet! 

Een kennismaking is gratis en plan ik via Zoom of Teams. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen. Vooraf ontvang ik graag een plattegrond van je huis, zodat ik alvast “binnen” kan kijken.

Ik ben vooral benieuwd wie jij bent en wat jouw verhaal is. Waar kan ik jou bij helpen en wat zijn jouw woonwensen? Voor mij is het heel belangrijk dat er een klik is, je huis is zo persoonlijk en ik wil dat onze samenwerking heel leuk wordt! Geen stress, geen zorgen, gewoon heel veel fun met het doel de plek creëren waar jij het liefste bent! 

Op basis van dit gesprek maak ik een voorstel, wat ik je binnen twee dagen mail. Hierin vind je een tijdspad en een overzicht van de gemaakte afspraken. 

Stap 2: Let’s get started!

Na jouw akkoord op mijn voorstel gaan we op het afgesproken tijdstip aan de slag.

Je ontvangt van mij een vragenlijst zodat ik heel duidelijk in beeld heb wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Wat mag er niet ontbreken en wat wil je absoluut niet terug zien in je nieuwe interieur. Welke meubels wil je graag terug zien? Zijn er persoonlijke items die een mooi plekje verdienen in je huis? 

Afhankelijk van het gekozen pakket gaan we aan de slag met het eerste onderdeel uit het advies. 

Bekijk interieuradvies

Stap 3: Let’s do it! 

Goed luisteren en vaak overleggen vind ik heel belangrijk tijdens mijn ontwerptrajecten. Op vaste momenten, maar ook gewoon als het even nodig is. Jij weet namelijk het beste wat wel of niet werkt voor jullie gezin, welke indeling het fijnst voelt en welk behang je gewoon het allermooiste vindt. 

Ik lever geen standaard advies in een mooie box met een strik erom. Ja, mijn stalenbox die ontvang je zeker in een mooie doos, maar het is mijn missie om samen met jou op zoek te gaan naar het interieur dat echt bij jou past. Want dat is het allermooiste! 

En natuurlijk help ik je hierbij, haal ik je uit je comfortzone, stap voor stap, tot het voor jou echt helemaal als thuis voelt en jij alleen nog hoeft te genieten van je nieuwe interieur. 

Stap 4: Let’s create your home

Zodra ik mijn advies heb afgerond ga jij aan de slag met de uitvoering. In de ontwerppresentatie vind je alle informatie terug die we tijdens het traject hebben besproken. Van indeling, tot lichtplan, van kleur tot het vaasje op het dressoir, alles staat in de shoppinglist. 

Tijdens de uitvoering blijf ik natuurlijk beschikbaar voor vragen en ik kom heel graag het eindresultaat bewonderen.

Natuurlijk kun je mij ook inschakelen voor de uitvoering, dit betekent dat ik alles voor je ga bestellen en bij jou ben voor de complete afstyling. En dan hoef jij alleen nog maar te genieten van jouw prachtige nieuwe huis! 

Wat mag ik voor je doen?

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above