Neem contact op

Nieuwbouw of verbouw bestaande woning

In dit exclusieve traject ben ik betrokken bij iedere stap in het traject, bij elke beslissing die gemaakt moet worden. En dat zijn er veel! En daar ligt mijn kracht, naast het ontwerpen natuurlijk.  

Ik help je om het overzicht te behouden, de juiste keuzes te maken om te zorgen dat je straks het ultieme thuisgevoel ervaart. Zonder dat je je hier zorgen over hoeft te maken of dat je je overwhelmed voelt door alles beslissingen die genomen moeten worden. 

Ik vertaal je wensen naar een uitgebalanceerd, persoonlijke en functioneel interieur. Een totaalplaatje wat helemaal klopt. 

Betekent dit dat je zelf helemaal geen inbreng meer hebt, of dat dit traject alleen maar geschikt is voor mensen die geen interesse of geen tijd hebben om hun nieuwe interieur samen te stellen? 

Natuurlijk niet! 

Ik ben ervan overtuigd dat je zelf het beste weet wat wel of niet werkt voor jou en je gezin. Welke indeling je het fijnste vinden en welke kleur je het meeste aanspreekt. 

Het is mijn rol om je wensen en verwachtingen te transformeren naar een bij jullie passend huis. Hierbij haal ik je uit je comfortzone om zo tot een verrassend eindresultaat te komen.
Voor wie?

Werkwijze

Na het vrijblijvende intakegesprek waarin we kennis maken, je wensen en verwachtingen bespreken, wil ik graag het volgende ontvangen:

 • Plattegrond met afmetingen van de ruimte
 • Foto’s van de huidige situatie
 • Je Pinterest bord

Vervolgens starten we dit exclusieve traject met een vragenlijst die je van mij ontvangt. 

Stap 1

Ik ga aan de slag met het maken van een stijlbord en materiaalbord. Mijn stijlborden hebben als doel de sfeer en stijl weer te geven die ik voor jou in gedachten heb. Het geeft in 1 oogopslag de sfeer weer die we willen bereiken, de visuele terugkoppeling van je wensen & verwachtingen.

Het belangrijkste doel van het stijlbord is dat het voor jou helemaal goed voelt. We hebben elkaar begrepen tijdens de intake en je hebt er alle vertrouwen in dat we kunnen starten met de ontwerpfase.

Stap 2

Als je akkoord bent met de sfeer van de stijlborden gaan we werken aan de 2D en 3D plattegrond. Ik ga een aantal mogelijke indelingen maken die we samen gaan bespreken om zo de optimale indeling voor je te bepalen. De indelingen die je van mij ontvang zijn MP4 bestanden waardoor je als het ware door je woning heen kunt lopen. Ideaal om de optimale indeling te bepalen. 

Naast dat je diverse 3D visualisaties en animaties van mij ontvangt, ga ik je ook door middel van gerenderde beelden een fotorealitische impressie geven van je nieuwe woning. 

Stap 3

Nadat we hebben bepaald wat de optimale indeling voor jou is, ga ik aan de slag met de uitwerking van het lichtplan. In het lichtplan ga ik de verschillende type verlichting uitwerken en ontvang je een compleet plan met lichtpunten en armaturen. Onmisbaar voor een fijn thuisgevoel! 


Stap 4

We gaan aan de slag met de uitwerking van het kleur- en materiaaladvies. Hierbij hoort een mooie stalenbox met alle stalen die ik in het advies heb verwerkt. Zo kun je alle stoffen / kleuren / behang en andere materialen bekijken en voelen bij jouw thuis. 

Bij de materialisering en het kleurenplan hoort een advies voor alle wanden, vloeren en ramen. 

Stap 5

Het is tijd voor de uitwerking van het meubelplan waar ook de optie voor maatwerk wordt uitgewerkt. Maatwerk zorgt voor een exclusief gevoel, het meubel wordt voor jou op maat ontworpen. Ik werk samen met een interieurbouwer die dit voor jou kan uitvoeren. Je ontvangt van mij een compleet ontwerp met alle maatvoeringen uitgewerkt in Layout. Het meubelplan werk ik compleet uit, met nieuwe meubels en eventuele bestaande meubels die jullie willen terug zien in de ruimte. Alles is mogelijk!

Ook neem ik de styling mee in deze stap. Belangrijk om de juiste look en feel te creëren. 

Stap 6

Tijd voor de uitvoering! 
Zodra we gaan starten met de uitvoering van het advies, kun je gebruik maken van vakmensen uit mijn netwerk, waar ik al jaren mee samen werk. Natuurlijk kun je ook zelf schilders, stukadoors en interieurbouwers benaderen. Wat je prettig vind. 

Ik kom langs op de bouw om te kijken en te overleggen of alles naar wens verloopt. En om eventuele problemen op te lossen. Wat ook dat hoort bij Taking Care of Everything. 


Stap 7

De inkoop van de producten van de door ons samengestelde stijlgids neem ik voor mijn rekening. Dit betekent dat je niet urenlang hoeft te shoppen en daarnaast krijg ik als stylist inkoopkortingen waar je gebruik van kunt maken.

Op de dag dat alles geleverd wordt ben ik er om alles op zijn plek te zetten en te stylen. 

Zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van je prachtige nieuwe huis! 

Stap 8

 • Intakegesprek
 • Kick off met uitgebreide vragenlijst
 • Stijlbord & materiaalbord
 • Verschillende 2D indelingen en plattegronden
 • Verschillende 3D indelingen en plattegronden
 • 3D visualisaties en animaties
 • Adviesgesprek 1
 • Compleet lichtplan met lichtpunten, armaturen en schakelplan  
 • Adviesgesprek 2
 • Kleur- en totaal materiaaladvies met stalen (Materialiseren en kleuradvies voor vloeren, wanden, plafond en raambekleding)
 • Voorstel meubelplan 
 • Ontwerp maatwerk meubel (inclusief keuken)
 • Voorstel stylingplan 
 • Adviesgesprek 3
 • Presentatie totaaladvies inclusief fotorealistische beelden
 • Stijlgids met alle items verwerkt in mijn ontwerp 
 • Inkoop producten zoals verwerkt in mijn stijlgids 
 • Afstyling in je nieuwe woning, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van je nieuwe interieur. 

Investering:
Vanaf 3599 euro per leefverdieping 

Buiten de standaard adviesgesprekken is er altijd mogelijkheid om vaker te overleggen, gewoon wanneer het nodig is. 

Inhoud pakket Taking Care of Everything:

EXTRA BONUS!

BIJ DIT PAKKET GEEF IK EEN EXTRA  KLEURADVIES VOOR RUIMTE IN JE HUIS. BIJVOORBEELD VOOR EEN SLAAP- OF WERKKAMER! 

 • Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 • Prijzen gelden per ruimte van gemiddelde grootte. Tijdens het kennismakingsgesprek beoordelen we de grootte van de ruimte.
 • Binnen 20 km vanaf Oss worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding 0,30 euro per gereden km.
 • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. 

Neem contact op

2022 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above