Neem contact op

Nieuwbouw of verbouw bestaande woning

In dit uitgebreide traject ben ik betrokken bij iedere stap in het traject.

Ik help je om het overzicht te behouden, de juiste keuzes te maken om te zorgen dat je straks het ultieme thuisgevoel ervaart. Zonder dat je je hier zorgen over hoeft te maken of dat je je overwhelmed voelt door alles beslissingen die genomen moeten worden. En hier ligt mijn kracht, naast het ontwerpen natuurlijk.

Ik vertaal je wensen naar een uitgebalanceerd, persoonlijke en functioneel interieur. Een totaalplaatje wat helemaal klopt. 

Betekent dit dat je zelf helemaal geen inbreng meer hebt, of dat dit traject alleen maar geschikt is voor mensen die geen interesse of geen tijd hebben om hun nieuwe interieur samen te stellen? 

Natuurlijk niet! 

Ik ben ervan overtuigd dat je zelf het beste weet wat wel of niet werkt voor jou en je gezin. Welke indeling je het fijnste vinden en welke kleur je het meeste aanspreekt. 

Het is mijn rol om je wensen en verwachtingen te transformeren naar een bij jullie passend huis. Hierbij haal ik je uit je comfortzone om zo tot een verrassend eindresultaat te komen.
Voor wie?

Werkwijze

Na ons uitgebreide intake gesprek ga ik aan de slag met het maken van een stijlbord en materiaalbord. Mijn stijlborden hebben als doel de sfeer en stijl weer te geven die ik voor jou in gedachten heb. Het geeft in 1 oogopslag de sfeer weer die we willen bereiken, de visuele terugkoppeling van je wensen & verwachtingen.

Het belangrijkste doel van het stijlbord is dat het voor jou helemaal goed voelt. We hebben elkaar begrepen tijdens de intake en je hebt er alle vertrouwen in dat we kunnen starten met de ontwerpfase.


Stap 1

Naar Stap 2

Volgende stap  »

Als je akkoord bent met de sfeer van de stijlborden gaan we werken aan de 2D en 3D plattegrond. Ik ga een aantal mogelijke indelingen maken die we samen gaan bespreken om zo de optimale indeling voor je te bepalen. De indelingen die je van mij ontvang zijn MP4 bestanden waardoor je als het ware door je woning heen kunt lopen. Ideaal om de optimale indeling te bepalen. 

Naast dat je diverse 3D visualisaties en animaties van mij ontvangt, ga ik je ook door middel van gerenderde beelden een fotorealistische impressie geven van je nieuwe woning.

Stap 2

Naar Stap 3

Naar Stap 1

Volgende stap  »

Stap 3

Naar Stap 4

Naar Stap 2

Nadat we hebben bepaald wat de optimale indeling voor jou is, ga ik aan de slag met de uitwerking van het lichtplan. In het lichtplan ga ik de verschillende type verlichting uitwerken en ontvang je een compleet plan met lichtpunten en armaturen. Onmisbaar voor een fijn thuisgevoel! 

Volgende stap  »

Stap 4

Naar Stap 5

Naar Stap 3

We gaan aan de slag met de uitwerking van het kleur- en materiaaladvies. Hierbij hoort een mooie stalenbox met alle stalen die ik in het advies heb verwerkt. Zo kun je alle stoffen / kleuren / behang en andere materialen bekijken en voelen bij jouw thuis. 

Bij de materialisering en het kleurenplan hoort een advies voor alle wanden, vloeren en ramen. 


Volgende stap  »

Stap 5

Naar Stap 6

Naar Stap 4

Het is tijd voor de uitwerking van het meubelplan waar ook de optie voor maatwerk wordt uitgewerkt. Maatwerk zorgt voor een exclusief gevoel, het meubel wordt voor jou op maat ontworpen. Ik werk samen met een interieurbouwer die dit voor jou kan uitvoeren. Je ontvangt van mij een compleet ontwerp met alle maatvoeringen uitgewerkt in Layout. Het meubelplan werk ik compleet uit, met nieuwe meubels en eventuele bestaande meubels die jullie willen terug zien in de ruimte. Alles is mogelijk!

Ook neem ik de styling mee in deze stap. Belangrijk om de juiste look en feel te creëren

Volgende stap  »

Stap 6

Naar Stap 7

Naar Stap 6

Tijd voor de uitvoering! 
Zodra we gaan starten met de uitvoering van het advies, kun je gebruik maken van vakmensen uit mijn netwerk, waar ik al jaren mee samen werk. Natuurlijk kun je ook zelf schilders, stukadoors en interieurbouwers benaderen. Wat je prettig vind. 


Volgende stap  »

Stap 7

Terug naar Stap 1

Naar Stap 7

De inkoop van de producten van de door ons samengestelde stijlgids neem ik voor mijn rekening. Dit betekent dat je niet urenlang hoeft te shoppen en daarnaast krijg ik als stylist inkoopkortingen waar je gebruik van kunt maken.

Ook kom ik na uitvoering en levering van alle items voor de finishing touch, de afstyling! 

Zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van je prachtige nieuwe huis! 
 • Intakegesprek
 • Kick off met uitgebreide vragenlijst
 • Stijlbord & materiaalborden
 • Verschillende 2D indelingen en plattegronden
 • Verschillende 3D indelingen en plattegronden
 • 3D visualisaties en animaties
 • Adviesgesprek 1
 • Compleet lichtplan met lichtpunten 
 • Armaturenplan 
 • Adviesgesprek 2
 • Kleur- en totaal materiaaladvies met stalen (Materialiseren en kleuradvies voor vloeren, wanden, plafond en raambekleding)
 • Voorstel meubelplan 
 • Ontwerp maatwerk meubel (inclusief keuken)
 • Voorstel stylingplan 
 • Adviesgesprek 3
 • Presentatie totaaladvies inclusief fotorealistische beelden
 • Stijlgids met alle items verwerkt in mijn ontwerp 

Investering:
Vanaf 4299 euro per ruimte

Buiten de standaard adviesgesprekken is er altijd mogelijkheid om vaker te overleggen, gewoon wanneer het nodig is. 

Inhoud pakket Taking Care of Everything:

EXTRA BONUS!

EEN COMPLEET UITGEWERKT MAATWERKPLAN VOOR JE INTERIEURBOUWER

JE KUNT GEBRUIK MAKEN VAN MIJN PROFESSIONELE NETWERK VAN VAKMENSEN

IK REGEL DE INKOOP VOOR JOU (MAX 2 UUR)

2 UUR AFSTYLING VAN MIJ IN JE NIEUWE WONING

 • Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 • Prijzen gelden per ruimte van gemiddelde grootte. Tijdens het kennismakingsgesprek beoordelen we de grootte van de ruimte.
 • Binnen 20 km vanaf Oss worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding 0,30 euro per gereden km.
 • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. 

Neem contact op

2023 © Nine Dots Interieurontwerp - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above